Bouw Ford Transit Buscamper

Bouw Ford Transit Buscamper

In dit nieuwsbericht houden wij u op de hoogte van de (om)bouw van een Ford Transit L2H2 naar een complete buscamper. We zullen regelmatig verslag doen van de vorderingen inclusief foto’s. Als basis gebruiken we een Ford Transit 2009 L2H2 personenbus. Als deze klaar is zullen we deze te koop en/of te huur gaan aanbieden. Sla deze pagina op in uw favorieten en volg onze verrichtingen. Bent u geïnteresseerd in het zelf bouwen van een buscamper en zoekt u hiervoor de passende accessoires, of inrichting? Of wilt u een buscamper huren of kopen? Neem dan contact met ons op!

 

Update I:

Wij zijn inmiddels begonnen met het strippen van de laadruimte. Vloer en banken gedemonteerd. Tevens hebben we de ruit in de schuifdeur alsmede de ruit achter het bestuurdersportier gedemonteerd hier hebben we schuifruiten in gemonteerd voor de nodige ventilatie.

Update II:

We hebben 2 draaiplateaus gemonteerd onder de voorstoelen, de achterste ramen getint, een dakventilator en een complete inrichting van Reimo besteld. Dus over ongeveer 4 a 5 weken kunnen we echt gaan opbouwen! De bus krijgt een Diesel verwarmingssysteem, een inbouw compressor koelkast een gas en elektriciteit installatie. Hij zal ruimschoots ruimte bieden aan 2 personen en daarnaast nog heel veel opbergruimte hebben voor alle bagage!

Update III:

We hebben de zijwanden geïsoleerd, de bovenpanelen gestoffeerd en geplaatst, de Eberspächer Luchtverwarming onder de camper gebouwd

Update IV:

We hebben gekozen voor een op maat gemaakte meubelinrichting en hieronder wat foto’s hoe het er ongeveer uit komt te zien.

De verwachting is dat de set in November binnenkomt en dan kunnen we de camper gaan afbouwen.

 

Update V:

de vloer zit er in, we hebben gekozen voor Vinyl met een eiken planken look.

Update VI:

We naderen het eindresultaat en de camper gaat dan ook de verkoop in! Onderaan deze pagina vind u de link naar de pagina waar de camper op te koop staat.

De Meubels staan er (los) in, de kookplaat, koelkast is binnen, het spoelbakje volgt snel. Nu elektra en gas aansluiten, verlichting plaatsen, kachel aansluiten en dan naderen we voorzichtig het punt waarop we Klaar! kunnen roepen.

Ga naar de modellenpagina om deze Ford Transit Camper te bekijken

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn