• Baarnschedijk 11 achter | 3741 LN Baarn
  • Ma-Vr 08.00 - 17.00 | Zaterdag op afspraak
  • 033 - 2851985

Een wereldprimeur in koeling voor Campers

KOELKASTEN VOOR CAMPERS EN CARAVANS VAN EEN HEEL ANDER NIVEAU.

Met deuren die naar links en rechts openen. Hiermee verslaat hij elke andere koelkast voor recreatievoertuigen op de markt. Niet alleen de unieke naar links en rechts scharnierende deur, maar ook zijn royale volume zorgt dat u optimaal gebruik kan maken van de ruimte zonder daarbij veel concessies te hoeven doen. Elegant, ruimtebesparend en zo gebruiksvriendelijk – dat het een absolute upgrade is voor uw volgende avontuur. Dometic noemt dat “Mobile living made easy”

ABSORPTIEKOELKASTEN VAN DE SERIE RMD 10.5

Dometic introduceert een nieuwe lijn van stille absorptiekoelkasten speciaal ontworpen voor recreatievoertuigen. De RMD 10.5T en RMD 10.5 XT werken beide op 12 volt, 230 volt en gas. Daarnaast zijn ze uitgerust met onze unieke, naar links en rechts scharnierende deur voor een maximale ruimtebesparende flexibiliteit en met een afzonderlijk vriesvak voor maximale efficiëntie.

COMPRESSORKOELKASTEN VAN DE SERIE RC 10.4

De nieuwe serie compressorkoelkasten RC 10.4 van Dometic heeft een eigentijds design en voelt zich helemaal thuis in moderne campers. De koelkasten van deze serie werken op 12 volt en zijn uitgerust met een automatische beveiliging tegen stroomstoringen zodat u met een gerust hart de deur uit kunt. De verwisselbare frontpanelen zorgen voor de finishing touch als het gaat om de uitstraling van de keuken.

Bekijk ons assortiment koelkasten op: https://campercentrumbaarn.nl/product-categorie/koken-spoelen-koelen-camper/koelkasten-camper/

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn