• Baarnschedijk 11 achter | 3741 LN Baarn
  • Ma-Vr 08.00 - 17.00 | Zaterdag op afspraak
  • 033 - 2851985

Nieuw van de tekentafel en nu in productie: de Leaf Compact Buscamper op basis van de compacte Peugeot Traveller, Citroën SpaceTourer, Opel Zafira Life, Toyota ProAce Verso.

Dit compacte model rijdt dan ook als een ruime personenwagen maar bied toch plaats aan tot 8 personen (of 4 personen met complete camperuitrusting) voor reizen en 3 slaapplaatsen of 4 slaapplaatsen waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen.

Het leuke aan dit model is dat je lekker kunt variëren met de ruimte, de keukenmodule en de achterste kast incl. koelkast zijn uitneembaar. Hierdoor tover je deze camper in een handomdraai om tot praktische en ruime gezinsauto.

Slapen doe je in het hefbed en op een extra bed welke over de neergeklapte stoelen heen ligt.

Het ideale voertuig voor alle gezinnen die een camper en een dagelijkse auto willen combineren. De Leaf Compact is ons kleinste model buscamper, maar we hebben de beschikbare ruimte optimaal gebruikt!

Met maximaal 8 zitplaatsen en 3 slaapplaatsen (2 in het slaapdak) hoeft u niet te kiezen tussen een camper en een gezinsauto, met de Leaf Compact heeft u beide in een auto.

De (kampeer) uitrusting kan naar wens worden geïnstalleerd of verwijderd. Met volledig geïnstalleerde campingmodules kan deze camper met 4 zitplaatsen ook als gezinsauto worden gebruikt voor 8 personen.

Het slanke werkblad heeft een matte textuur en is zwart afgewerkt, wat het interieur een bijzonder stijlvolle uitstraling geeft. De roestvrijstalen spoelbak en het kooktoestel met één pit kunnen comfortabel worden gebruikt, zelfs bij slecht weer, dankzij de verlenging van de hoogte door het opklapbare slaapbed. Met de functionele rail kunt u de tafel buiten gebruiken, zodat u in de zon in de frisse lucht van uw maaltijd kunt genieten.

Dankzij de duidelijke en compacte afmetingen (4,96 m lengte, minder dan 2 m hoogte) van de auto, is de Leaf Compact ideaal voor stedentrips.

In combinatie met een voortent voor campers is hij ook een geweldige vakantieauto voor een langer verblijf.

De vele opbergvakken bieden voldoende ruimte om een campingtoilet (Porta Potti Cube) op te bergen, waardoor u onafhankelijker bent in uw dagelijkse planning. Vooral wanneer u met kinderen reist, is dit ideaal.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om hun drankjes in de compressorkoeler koud te zetten.

Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak om uw perfecte Leaf Compact Camper samen te stellen:

Neem contact met ons op voor meer informatie.

We zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn