• Baarnschedijk 11 achter | 3741 LN Baarn
  • Ma-Vr 08.00 - 17.00 | Zaterdag op afspraak
  • 033 - 2851985
Ontdek de 5 verleidingen van een camper

Ontdek de 5 verleidingen van een camper

Bron: ANWB

In 10 jaar tijd is het aantal verkochte campers in Nederland bijna verdubbeld. Ook huren is heel populair. Wat is toch die bijzondere aantrekkingskracht van een camper?

 

1. Een camper is: vrijheid en comfort

Zin om erop uit te gaan? Een camper is inpakken en vertrekken wanneer je wilt. Geen caravan aankoppelen, geen tent en inventaris inpakken, alles is al aan boord. Je rijdt met het comfort van een luxe personenauto en bij aankomst sta je binnen 5 minuten. Voorzien van alle gemakken, zoals comfortabele stoelen en bedden, een complete keuken, verwarming als het nodig is en fietsen op de drager.

2. Een camper is: ontdekken

Met een camper ligt Europa aan je voeten. Kilometers vreten op de autobaan gaat automatisch en snel. Maar ook mooie plekjes ontdekken via smalle weggetjes in de bergen of in stadscentra vormen geen enkel probleem. Zeker met de compacte Volkswagen California. Met een camper kom je gewoon overal.

3. Een camper is: tot rust komen

Met een camper voel je al vanaf de eerste kilometer stress en verplichtingen van je afglijden. Juist het op eigen houtje ontdekken in je eigen vertrouwde ‘cocon’, het buiten zijn en samen steeds in andere omgevingen belanden, zorgen voor de ultieme ontspanning. Binnen een paar dagen is je hoofd leeg en heb je weer nieuwe energie.

4. Een camper is: je geest verrijken

Met een camper kun je gemakkelijk veel bestemmingen aandoen. Omdat je in korte tijd staat en weer vertrekt. Je wordt wakker met steeds weer een ander uitzicht en snuift verschillende culturen op. Al die indrukken vormen de mooiste voeding van je geest en laten je ook na de vakantie nog lang nagenieten.

5. Een camper is: ontmoeten

Een camper is samen vertrekken en ontdekken en brengt je als gezin dichter bij elkaar. Het is echt genieten van elkaars gezelschap. Ook leidt een camper gemakkelijk tot nieuwe ontmoetingen, vaak met andere camperaars. Er worden dan al snel bijzondere reiservaringen uitgewisseld. Ontmoeten, ontdekken en beleven, dat is wat een camper je brengt!

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn