Trek je eigen plan en laat je buscamper bouwen zoals jij ‘m hebben wilt. Wij bouwen Buscampers op maat, niet zoals wij denken dat ‘ie moet zijn maar exact zoals jij ‘m hebben wilt. Maak een vrijblijvende afspraak bij ons bedrijf in Baarn en aan de hand van lopende projecten, meubel/ kleurstalen en de nodige boekwerken laten we zien wat de mogelijkheden zijn waarop je zelf je camper naar wens kunt samenstellen. We houden rekening met je budget en kijken samen hoe we daarmee het optimale resultaat kunnen behalen. We bouwen campers zowel van alle gemakken voorzien als helemaal basic. We maken hiervoor zoveel mogelijk gebruik van de meubelinbouw en hefdaken van het topmerk Reimo. Top afwerking tegen een aantrekkelijke prijs.

Al in 1985 werd ons familiebedrijf gestart gespecialiseerd in bedrijfswagens.

In bedrijfswagens doen we nog steeds zie hiervoor onze bedrijfswagen website. Camperbouw en alle andere diensten rondom de camper is er enige tijd geleden bij gekomen. Met onze kennis van de technische basis van de camper, de bestelbus, en de jarenlange ervaring met inrichting van bedrijfswagens op maat voor ondernemers, was de stap naar campers een hele logische.

Wat doen we:

We bouwen busjes om naar Camper, we kunnen specifieke camper onderdelen en accessoires in en op uw camper bouwen. doen het onderhoud, reparatie en APK aan uw camper, kunnen u adviseren bij aanschaf of een aankoopkeuring verzorgen als u er al 1 op het oog heeft. Tevens verhuren en verkopen we buscampers.

ONZE VOORDELEN

  • Ervaring met de (bus)campertechniek sinds 1985
  • Gunstig gelegen pal aan de A1/A28 midden in Nederland 
  • Veel artikelen in onze webshop gecombineerd met een fysiek magazijn
  • Uitgebreide werkplaats voor reparatie, onderhoud en APK
  • Verkoop, Verhuur, Onderhoud en Accessoires onder 1 dak
%
KLANTTEVREDENHEID IS ONS DOEL
LEGDEN WE DE BASIS VOOR HET CAMPERCENTRUM
+
ARTIKELEN IN DE WEBSHOP
MENSEN WERKEN IN HET BEDRIJF
© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn