Al vanaf m’n geboorte tussen de ‘busjes’ en de vakantie altijd vierend op een camping heb ik nu, bijna 40 jaar later, mijn eigen bedrijf Camper Centrum Baarn opgericht.

 

Mijn vader startte in 1985 het autobedrijf gespecialiseerd in bestelwagens waar ik nu een hal van in gebruik heb in Baarn.

 

Na mijn studie heb ik bij diverse dealerbedrijven gewerkt waaronder Volkswagen, Audi en recent Ford, Opel en Peugeot. De laatste 13 jaar in de ‘busjes’.

 

Met mijn gezin kampeer ik al jaren en daaruit ontstond de hobby, om van die busjes waar ik elke dag mee bezig was, buscampers te maken. Na jaren ‘learning by doing’ heb ik nu van mijn hobby mijn werk gemaakt!

 

Met een klein groepje vakmensen bouw ik bestelwagens om tot buscamper, en monteren we accessoires, elektra, airco en verwarmingssystemen in campers.

 

Ik nodig u graag uit voor een kop koffie of thee.

 

Tom van de Grift

___________________________________________________

Wat doen we:

We bouwen busjes om naar Camper, we kunnen specifieke camper onderdelen en accessoires in en op uw camper bouwen. doen het onderhoud, reparatie en APK aan uw camper, kunnen u adviseren bij aanschaf of een aankoopkeuring verzorgen als u er al 1 op het oog heeft. Tevens verhuren en verkopen we buscampers.

ONZE VOORDELEN

  • Ervaring met (camper) busjes sinds 2007
  • Makkelijk te bereiken pal aan de A1/A28 midden in Nederland 
  • Veel artikelen in onze webshop gecombineerd met een fysiek magazijn
  • Uitgebreide werkplaats voor reparatie, onderhoud en APK
  • Verkoop, Verhuur, Onderhoud en Accessoires onder 1 dak
%
KLANTTEVREDENHEID IS ONS DOEL
LEGDEN WE DE BASIS VOOR HET CAMPERCENTRUM
+
ARTIKELEN IN DE WEBSHOP
MENSEN WERKEN IN HET BEDRIJF
© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn