• Baarnschedijk 11 achter | 3741 LN Baarn
  • Ma-Vr 08.00 - 17.00 | Zaterdag op afspraak
  • 033 - 2851985
Reimo Camper Ombouwset voor de nieuwe Volkswagen Crafter
  • 3434
  • 0

Reimo Camper Ombouwset voor de nieuwe Volkswagen Crafter

De nieuwe Crafter van VW mag zich verheugen op een behoorlijke belangstelling onder de camperbouwers. Hij heeft meer ruimte in de aanbieding dan de T6. Iets waar camperleverancier Reimo wel raad mee weet.

ReimoMet beproefde V3000 slaapbank

De basis voor de ombouw is de Crafter, die een lengte heeft van 5,99 meter en een breedte van 2,04 meter. Van buiten is hij niet overdreven groot, maar hij biedt wel veel plaats in het interieur. Stralend middelpunt van de ombouw is de beproefde V3000 slaapbank van Reimo. Deze biedt een prima zitcomfort en is in een handomdraai om te toveren tot een bed met een dito slaapcomfort. Hoe gemakkelijk dat gaat zie je in de bovenstaande video van onze collega van CamperJournal. Als zitbank is hij 108 centimeter breed en als bed heeft hij de maat 195 bij 138 centimeter. Tussen de bank en de draaibare cabinestoelen staat een tafel waarmee je een complete zithoek ter beschikking hebt.

Reimo toiletFlexibele doucheruimte

Achterin vind je een innovatief Raumbad, waarvan de grootte aangepast kan worden aan het gebruik. Ook vinden we hier het moderne keramische toilet van Dometic, de douche en een wastafel. Grote bovenkasten zorgen voor een opgeruimde camper. De keuken staat aan de rechterkant en is voorzien van twee pitten, wasbak met kraan en een glazen deksel. Mooi is de apothekerskast die zowel van buiten als van binnen te gebruiken is. De koelkast heeft een inhoud van 140 liter, waarvan 16 liter vriesvak.

Veel bergruimte

Tegenover de keuken vind je een zitje en boven de stoelen voorin een groot opbergvak. Achterin nog een grote kast voor je kleren en onder de bank een grote la. Aan opbergruimte dus geen gebrek. In de gaskast passen twee 11 kilo flessen. Je kunt er zowel van buitenaf als van binnenuit goed bij. De watertanks liggen achterin in de kast. De verswatertank heeft een inhoud van 74 liter. Een Truma Combi4 zorgt voor verwarming en warm water. De led-verlichting heeft meerdere standen en mogelijkheden. Zo kan de lamp aan het plafond aan, of de strips onder de bovenkastjes. Ook boven de keuken en de dinette is aparte verlichting. Dan zijn er nog leeslampjes en natuurlijk licht in de badkamer. Vier 12 volt stopcontacten, twee 230 volt en drie usb-stopcontacten ontbreken evenmin. De tv hangt naast de zitgroep en is zowel vanaf de bank als vanuit het bed goed te zien.

Bron: Campingtrend

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn