• Baarnschedijk 11 achter | 3741 LN Baarn
  • Ma-Vr 08.00 - 17.00 | Zaterdag op afspraak
  • 033 - 2851985
 

WERKPLAATSAFSPRAAK

Maak nu uw werkplaatsafspraak online!

MAAK AFSPRAAK
GA NAAR
SHOPCONTACT

OVERZICHT

Wij leveren meubelsets, hefdaken/ slaapdaken, zit- slaapbanken voor de bouw van buscampers. Uiteraard bouwen wij deze ook graag voor u in. Tevens bouwen wij complete campers op maat voor onze klanten en bouwen we deze voor de verkoop. Heeft u plannen om zelf een camper te bouwen, aarzel dan niet maar neem contact met ons op!

We leveren en bouwen campermeubels, slaap-/ hefdaken en zit-/ slaapbanken uit eigen productie en van het gerenommeerde REIMO uit Duitsland.

Enkele voorbeelden van inrichtingen uit eigen productie:

De campermeubels uit onze eigen productie zijn er in diverse afwerkingen. U kunt in onze webshop onze meubelpanelen en toebehoren vinden:

De REIMO Camperinrichtingen:

Reimo bestaat al 35 jaar, en heeft duizenden camperbussen gebouwd. De ontwikkeling en productie van het eerste Reimo hefdak dateert uit 1980. Sindsdien hebben ze meer dan 80 verschillende modellen hefdaken, hoog daken, klapdaken, pop-up daken en camper meubels geproduceerd.

De momenteel geproduceerde daken zijn voor bijvoorbeeld de volgende automerken: Volkswagen, Renault, Ford, Mercedes, Fiat, Nissan, Toyota, Hyundai, Opel en meer. Voor deze merken produceert Reimo ook complete meubel sets voor campers. Vind u uw camper merk er niet tussen vraag het dan gerust na.

Camper ombouw is bij Reimo al meer dan 35 jaar ervaring. Voor camper inbouw hebben wij diverse daken, meubelsets en slaap/ zitbanken. De Reimo opvouwbare zitbanken Variotech® zijn TÜV-gecertificeerd en hebben de nodige crashtests doorstaan.

Camper Centrum Baarn is als partner van Reimo de expert voor Volkswagen camper, Trafic camper, Vito camper, Sprinter camper en Transit camper ombouw en biedt het breedste scala van meubilair en ombouwsets.

Enkele voorbeelden van Reimo Inrichtingen:

Voor de verschillende campermodellen die wij voor u kunnen bouwen kijkt u op de modellen pagina, of kom langs bij ons bedrijf daar hebben we diverse meubelsets en campers in aanbouw staan die u kunt bezichtigen en waar we u over kunnen adviseren.

Vragen? Neem contact met ons op.

We zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Tags: Camperbouw, Camperombouw, Camperinbouw, Camperinrichting, Reimo, Maatwerk

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn