WERKPLAATSAFSPRAAK

Maak nu uw werkplaatsafspraak online!

MAAK AFSPRAAK
GA NAAR
SHOPCONTACT

OVERZICHT

We bouwen Luchtverwarming systemen op Diesel in van het topmerk Webasto. Deze bouwen wij in uw Bestelwagen, Camper, Vrachtwagen of Boot.

Wij adviseren, als je zo’n systeem wilt laten inbouwen, om voor een Webasto te kiezen ook al zijn er talloze varianten die een stuk goedkoper zijn. De duur van de inbouw blijft echter hetzelfde dus als het een keer kapot gaat, dan ben je dat voordeel alweer kwijt. Daarbij komt dat Webasto een uitstekend servicenetwerk heeft over de hele wereld. Met een goede technische ondersteuning en onderdelenvoorziening. Als het dan een keer kapot gaat dan is het uiteraard als het koud is, en ver van huis.

Er zijn diverse varianten van dit luchtverwarmingssysteem. Afhankelijk van de grootte van de ruimte die je wilt verwarmen begint de serie met de Webasto AirTop 2000 ST, alle varianten zijn verkrijgbaar voor Camper, Bestelwagen, Vrachtwagen en Boot. Voorwaarde is dat het door diesel aangedreven wordt en dat er 12v/ 24v stroom aanwezig is.

Wij bouwen de Webasto AirTop 2000 al in voor een All-inn prijs van € 1995,- incl. BTW. Uiteraard is hierbij ook maatwerk mogelijk. Een combi timer, extra uitlaatdemper, inbouw in een geluidswerende box, of een systeem met meer capaciteit zoals de Evo 40 of de Evo 55.

Heeft u vragen of wilt u een prijsopgave? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

We zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn