WERKPLAATSAFSPRAAK

Maak nu uw werkplaatsafspraak online!

MAAK AFSPRAAK
GA NAAR
SHOPCONTACT

Maatwerk in Bekleding voor je Camper

Voor onze lederen interieurs maken wij gebruik van Alba Buffalino en Nappaleder, Alba eco-leather, Suède en Alcantara. Onze topkwaliteiten worden onderling veel gecombineerd; denk aan Alba Buffalino leder met Alcantara middenbanen. Bovendien kiest u zelf de speciale afwerking met o.a. bijzondere stiksels, perforatie of logo’s. Uw camper, wordt ook van binnen echt úw camper.

Lederen bekleding biedt u meer comfort en geeft uw camper meer klasse. Naast de uiterlijke voordelen gaat leder bij het juiste gebruik jarenlang mee. In tegenstelling tot kunststof is leder in staat om vocht te reguleren en de temperatuur van uw lichaam aan te nemen. Daarnaast neemt leder geen stof op, is oppervlakkig vuil gemakkelijk te schoon te maken en worden geuren minder snel opgenomen.

Wij gaan verder in onze service. Teveel comfort bestaat immers niet. Denkt u aan stoelverwarming of lendesteunen. Wij bouwen het graag voor u in. Zelfs onder uw bestaande fabrieksbekleding als u niet kiest voor een lederen interieur.

Het kostenplaatje voor het achteraf inbouwen van leder in een camper is goedkoper dan wanneer dit af fabriek geleverd wordt. Op deze manier kunnen liefhebbers toch genieten van de ultieme luxe van een lederen interieur.

Wat is uw droominterieur voor uw camper?

Snel een offerte opvragen of vrijblijvend advies? Vraag dan meer informatie aan. U wilt toch juist blij worden van het interieur van uw camper?

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn