• Baarnschedijk 11 achter | 3741 LN Baarn
  • Ma-Vr 08.00 - 17.00 | Zaterdag op afspraak
  • 033 - 2851985

WERKPLAATSAFSPRAAK

Maak nu uw werkplaatsafspraak online!

MAAK AFSPRAAK
GA NAAR
SHOPCONTACT

Er zijn vele manieren om te reizen en te slapen in je camper.

Bij het kiezen van een bed en bank moet je je eigenlijk de volgende zaken afvragen:

Met hoeveel personen ga ik reizen in de camper?

Met hoeveel mensen ga ik slapen in de camper?

Wie zit en slaapt waar?

Je kunt kiezen voor een bank die je in elke gewenste richting kunt monteren, zonder gordels. Of een bank met 3 punts gordels in de rijrichting gemonteerd voor extra gekeurde zitplaatsen.

Let op al zet je een goede bank in de rijrichting, dan mag je er onder het rijden nog niet op zitten! Dan dien je echt een gekeurde bank met 3 punts gordels te hebben en deze moet bij de camper keuring meegekeurd worden.

  1. Een zit/ slaapbank geproduceerd in samenwerking met Maro Campers, zonder gordels in verschillende breedtes te leveren en met een stof identiek, of bijpassend aan de bekleding van de voorstoelen. Deze zit slaapbank wordt op een vaste plek op de bodem (door en door) gemonteerd. Je kunt deze bank met 1 beweging om toveren tot bed, het frame blijft dan staan. Veel bergruimte onder de bank, van achteren bereikbaar. Prijzen vanaf € 950 incl. BTW

2. De Fasp Divano Bank 506 is uitgerust met een gordelhouder en 2 driepunts automatische gordels. Verschuiving naar voren en opzij mogelijk (zijdelingse verschuiving 27cm, naar voren 17cm). Voorzien van: Hoogwaardig schuim met een hoge dichtheid. Hoogwaardige bekleding in twee kleuren (lichtgrijs/antraciet). Robuust stalen buizenframe. Zitbreedte ca. 90cm, zithoogte ca. 48cm. Totale hoogte ca. 129cm, totale diepte ca. 63cm. Verbreding (ca. 27cm) mogelijk. Bodemhoogte ca. 20cm bruikbaar als opbergruimte.

Let op! Deze Divano Bank kan ook plat zodat je samen met de gedraaide voorstoel een bed (voor de kinderen) kunt creeëren!

Levertijd 3-5 werkdagen. Montage in onze werkplaats of afhalen. Prijs € 2158 nu € 1979 incl. BTW

3. Fasp SK7 Zit- / Slaapbank

2 comfortabele zitplaatsen met twee 3-puntsgordels. Slaapbreedte met extra vulling ca. 120 cm.

geschikt voor Sprinter, Crafter, Ducato, Master en soortgelijke buscampers.

  • Technische info SK 7: Montage op voetplaat met of zonder isolatie mogelijk. In het geval van isolatie moeten in het gebied van het frame houten bekledingen worden gebruikt.
    Verbreding van ca. 25 cm mogelijk. Bodemhoogte ca. 21cm bruikbaar als opbergruimte.
  • Inhoud levering: Bank op montage-onderstel met schuim en afdekkingen incl. twee 3-puntsgordels. Met dwarsschuifinrichting voor bedverlenging tot 120 cm. Stofferingstof tweekleurig lichtgrijs/antraciet. Materiaal: 100% polyester.

 

Levertijd 3-5 werkdagen. Montage in onze werkplaats of afhalen. Prijs € 2823 nu € 2589 incl. BTW

4. Een Reimo Variotech zit slaapsysteem i.c.m. Grizzly vloerrails. Deze combinatie kunnen wij monteren en op deze zitplaatsen kunnen wij bij het RDW een goedkeuring verkrijgen (zitplaatsen toevoegen op het kenteken)

5. Gekeurde stoelen op een bevestigingsplaat die op de stalen auto bodem verlijmd wordt met geïntegreerde 3 punten gordels. Deze stoelen kunnen we als extra zitplaatsen laten toevoegen op het kenteken ook als de camper al een keer als 2 of 3 zitter is gekeurd! Prijs vanaf € 2795 incl. BTW en Montage incl. keuring voor 2 (extra) zitplaatsen.

We zullen binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn