• Baarnschedijk 11 achter | 3741 LN Baarn
  • Wegens vakantie gesloten van 25-2 t/m 1-03
  • 033 - 2851985
 
Veersystemen VB-Airsuspension dragen bij aan hogere veiligheid van campers

Veersystemen VB-Airsuspension dragen bij aan hogere veiligheid van campers

Camperbestuurders hebben vast wel eens te maken gehad met hevige zijwind tijdens het rijden. Bijvoorbeeld tijdens het inhalen van vrachtwagens en bussen, bij het rijden op een brug of bij het uitrijden van een tunnel. Met name bij hogere snelheden is dit gevaarlijk, zowel voor de camper als voor de inzittenden. Onze veersystemen zorgen ervoor dat campers onder alle omstandigheden stabiel, goed bestuurbaar en op constante rijhoogte blijven.Onze veersystemen zorgen ervoor dat campers onder alle omstandigheden stabiel, goed bestuurbaar en op constante rijhoogte blijven.

De campers worden minder gevoelig voor zijwind en oneffenheden in het wegdek, hellen minder over in bochten en reageren optimaal tijdens onverwachte uitwijk- en remmanoeuvres, zelfs wanneer de camper zwaar en ongelijkmatig beladen is. Ons productgamma omvat diverse intelligente luchtveersystemen en veeraanpassingen die als het ware oneffenheden uit het wegdek filteren. De systemen en aanpassingen voorkomen dat de camper scheef hangt en dat de ophanging doorzakt. Hierdoor neemt het rijcomfort toe. Bovendien wordt de remweg korter en neemt de zijwindgevoeligheid af, waardoor de veersystemen bijdragen aan meer veiligheid.

Met onze veersystemen hebben campers een stabielere wegligging
De camper rijdt het ene moment soepel over oneffenheden in het wegdek en ontwijkt het volgende moment zonder problemen een obstakel. Luchtveersystemen en veeraanpassingen brengen rust in het onderstel van de camper en zorgen voor een betrouwbare en aangename reis.

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn