Deze webshop wordt beheerd in eigendom en volledige verantwoordelijkheid van:

  • Simon van de Grift Bedrijfswagens BV
  • Baarnschedijk 11
  • 3741 LN Baarn
  • KvK Nummer: 32107747
  • BTW-nummer NL814260925B01

Voorraad

Alle onderdelen in deze online winkel zijn op voorraad en kunnen binnen 1 a 2 werkdagen worden geleverd, mocht er onverhoopt iets toch niet voorradig zijn, of de levertijd toch langer zijn dan nemen we contact met u op of staat het vermeld bij het artikel. Uiteraard staat het u in dat geval vrij om de bestelling kosteloos te annuleren.

Verzenden/ afhalen

Alle artikelen kunnen worden verzonden met PostNL, DPD of GLS Wij berekenen geen verzendkosten in Nederland en België vanaf een minimumbestelbedrag van € 75, Bij bestellingen onder de € 75 berekenen wij € 7,50 ex btw (NL) en € 10 ex btw (BE)

U kunt de onderdelen ook bij ons afhalen. Kijk op onze contactpagina voor onze adresgegevens. Belt u wel even voordat u iets komt afhalen, dan kunnen we zorgen dat het klaarligt, bij afhalen kunt u ook per PIN of contant bij ons afrekenen.

In alle gevallen geldt bij kopen op deze webshop: niet goed, geld terug! Voldoet het artikel niet aan de verwachtingen? Werkt het niet naar behoren? Is het beschadigd of incompleet, meld het artikel aan voor retourzending!

Retouren

Retouren kunnen naar ons opgestuurd worden, na ontvangst en controle van de producten kunt u, uw geld binnen 48 uur op uw rekening teruggestort krijgen, vergeet niet uw retouren via de pagina Garantie en Retouren vooraf aan te melden.

© Copyright 2017 - Camper Centrum Baarn